Politica de confidentialitate

Cine suntem:

Site-ul Sandale-Avarca.ro (sandale-avarca.ro) este operat de societatea Sonos Vending SRL, cu sediul in Str. Bârnova 2101, Scheia, Suceava, Suceava, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J33/1110/2017.

Ce date colectam:

(Nume, prenume, adresa de livrare, adresa de facturare, numele si prenumele persoanei care primeste coletul, numar de telefon, adresa de email, adresa IP)

Cum colectam datele:

 • Formularul de inregistrare client
 • Formularul de plasare comanda
 • Formularul de contact
 • Formularul de abonare newsletter
 • Formular de abonare la Facebook Messenger
 • Formularul de retur

Motivele pentru care colectam datele:

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Sandale-Avarca.ro (Sandale-Avarca.ro). 

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Sandale-Avarca.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii  Sandale-Avarca.ro (Sandale-Avarca.ro) in urmatoarele scopuri:

 • Stabilirea contactului cu clientii;
 • Prelucrarea comenzilor;
 • Participarea la concursuri, promotii, recuperarea cosurilor abandonate;
 • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
 • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea  Sandale-Avarca.ro (Sandale-Avarca.ro) si a tertilor cu care  Sandale-Avarca.ro (Sandale-Avarca.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
 • investigarea comenzilor frauduloase.
 • Informarea utilizatorilor cu privire la disponibilitatea de stoc a unuia sau mai multor produse

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe  Sandale-Avarca.ro (Sandale-Avarca.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Sandale-Avarca.ro (Sandale-Avarca.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Pentru cat timp pastram datele:

Pana la cererea utilizatorului catre prin care mentioneaza ca doreste stergerea datelor sale cu caracter personal.

Ce terte parti le primesc:

(Google Analytics, Gmail, Shopify, Sendinblue)

Modul de descarcare a datelor:

Prin trimiterea unui e-mail prin care se solicita acest lucru catre responsabilul cu protectia datelor la adresa contact@sandale-avarca.ro, sau prin contactarea sa telefonica la numarul 0756 241 790.

Modul de stergere a datelor:

Datele dumneavoastra personale pot fi sterse trimitand o solicitare in acest sens prin e-mail catre responsabilul cu protectia datelor la adresa contact@malle.ro sau prin contactarea sa telefonica la numarul 0756 241 790.

Cum ne puteti contacta pentru probleme legate de date:

email : contact@sandale-avarca.ro

telefon : 0756 241 790

Securitate

Masurile de securitate proiectate de noi, atat tehnic cat si organizatoric, au rolul de a proteja informatiile dumneavoastra personale. Totusi, nu putem garanta ca securitatea noastra nu poate fi accesata de persoane neautorizate folosindu-se de mijloace informationale avansate.

 

Modificari

"Politica de confidentialitate" poate fi modificata de catre administrator daca acesta considera ca este necesar acest lucru. Utilizatorii vor fi anuntati de modificarile efectuate de administrator, pentru ca utilizatorii sa aiba in permanenta la cunostinta tipul de informatii pe care le culegem si modul lor de utilizare.


Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@sandale-avarca.ro

Suna-ne