Ghid de intretinere

Dorim sa va invatam cum sa pastrati incaltamintea în stare cat mai buna, pentru a o putea purta cat mai mult timp. De aceea va vom impartasi trucurile si sfaturile noastre cu privire la modul in care puteti avea grija de produsele achizitionate de pe Sandale-Avarca.ro

Dupa purtare, nu lasati perechea de incaltaminte in dulap. Utilizati cutia in care ati primit-o pentru a o stoca. In momentul achizitionarii produselor ati primit de asemenea si sablonul modelator. Va recomandam sa-l utilizați ori de cate ori scoateti perechea de incaltaminte din picioare pentru ca aceasta sa-ti fastreze forma initiala.

Nu toata incaltamintea se curata in acelasi mod. Asadar acordati atentie materialelor din care sunt fabricate si urmati instructiunile de mai jos:

Piele lucioasa

Se poate curata cu o bucata de piele de caprioara pentru a evita deteriorarea materialului. Puteti umezi bucata de piele cu putina apa si o frecati cu grija pe zona cu pete. Uscați apoi zona cu un prosop curat, astfel incat sa nu ramana ud. Frecati zona respectiva pana la recapatarea luciului.

Piele

Daca exista pete, curatati cu o carpa umezita cu apa si putin sapun cu ph neutru.

Piele intoarsa

Utilizati un spray pentru inlaturarea prafului. Curatati uscat cu un burete de pantofi.

Sintetic

Folositi o carpa umezita cu apa si putin sapun cu ph neutru.

Satin

Satinul este un material foarte delicat. Va recomandam sa folositi un prosop umed pentru a elimina murdaria, dar trebuie să fiti foarte atent.

Suna-ne